Shopping på Koh Phi Phi butiker varuhus

Shopping på Koh Phi Phi

Allmänt om shopping och butiker på Koh Phi Phi

I princip all shopping värt namnet sker i Tonsai Village. Detta är platsen där du kan köpa smycken, saronger, T-shirts, roliga hattar, flip flops, strandatteraljer, badleksaker och allt annat för att göra din semester lyckad.

När du går in i Tonsai Village så slås du direkt av att det är så mysigt överallt med små caféer, restauranger, butiker, små gator och gränder. Inga bilar! Man vill bara slå sig ner med något gott att dricka och betrakta all liv och rörelse.

Angående prutning när du shoppar på phi phi så är det ok. Förutom i matvaruaffärerna, där kan det vara trögt med prutningen. Annars är det en del av shoppandet att pruta litegrann.


Tips om shopping butiker på Koh Phi Phi


7-Eleven
I princip alla varor som går att köpa på phi phi, även 7-11, har transporterats hit från fastlandet. Eftersom transporter kostar så är det mesta aningen dyrare här på Koh Phi Phi. 7-11 tillhör dock de billigare affärerna på ön
Plats: Centrala Tonsai
Öppet: 07:00-23:00


Shopping i Koh Phi Phi D’s Books
Detta är faktiskt både bokbutik och café på samma gång. Njut av en smoothie eller cappuccino medan du inspekterar de boktitlar du är intresserade av.
Plats: Centrala Tonsai
Öppet: 10:00 – 24:00


Rasita
Snygga tjejkläder och en mycket uppskattad butik på ön. Här kan du göra fynd, både på priser och snygg design. Här hittar du inte bara kläder utan också handväskor, skor, klänningar och smycken. Ägaren Rasita är också mycket trevlig.
Plats: Strax utanför Tonsai Village mot den östra delen av stranden
Öppet: 11:00 – 23:00


Shopping i Koh Phi Phi P.P. Marijuana
Man kan ju undra vad dem säljer i denna butik med ett sådant namn!? Nej, det är inget sådant utan en butik full av handgjorda smycken och smyckestillbehör. Smyckena håller betydligt högre kvalité en de som säljs på gatan. De har mest silverbaserade smycken men också en del guld. Halsband, armband och örhängen. Här kan du också handla med kreditkort.
Plats: Centrala Tonsai nära piren
Öppet: 10:00 – 22:00


Same Same
Same Same är Koh Phi Phi's musikaffär, här kan du både hyra och köpa musikinstrument. Perfekt om du saknar guran hemma. Vill du hyra något får du lämna en deposition.
Plats: Centrala Tonsai Village
Öppet: 10:00 – 22:00


Pirat film CD och DVD nintendo playstation i Koh Phi Phi Pirate DVDs & CDs
Som på så många andra platser i Thailand så finns det piratkopierade varor i överflöd, såsom DVD, CD, Playstation spel, Nintendo spel, Wii, och en enorm uppsjö av spel, film och Musik skivor. Gillar du sådant så är detta butiken för dig.
Plats: Centrala Tonsai Village
Öppet: 10:00 – 22:00


Shopping Alleyway
Shopping alleway är en kul affär. Här köper du allt och lite till. Fullt med prylar. Kanske behöver du ett par falska Ray Bans eller Oakley solglasögon? Butiken ligger mellan Tonsai östra stranden och Chukit Resort.
Plats: Centrala Tonsai Village
Öppet: 10:00 – 22:00


sarong t-shirt solglasögon flip flop i Koh Phi Phi Super Funky
T-shirts, saronger, solhattar, kepsar samt solglasögon + tusentals turistprylar
Plats: Östra Tonsai Village
Öppet: 10:00 – sent

Besökarnas egna tips & kommentarer om shopping


Skriv gärna ett litet tips eller kommentar om shopping som andra kan läsa

Namn
Ditt tips/kommentar

Skriv kod
Skriv denna kod i fältet till vänsterHotell bungalow med pool i thailand.