Party nattliv och nattklubbar på Koh Phi Phi

Guide till Partyställen och nattklubbar på Koh Phi PhiGuide till de sena fest timmarna på Koh Phi Phi?

För att vara en så liten ö, är nattlivet i Phi Phi Island ganska livlig. Du kan njuta av fyrverkerier på stranden, se på thailändsk kickboxing på Reggae Bar och njuta av tema kvällar på resorts och hotell. Förutom detta finns förstås vissa platser som är lite extra samt populära uteställen.

Barerna på Ko phi phi har alla genrer av musik. Från reggae och omgivande soul till hip hop och dansmusik. Vart du än går träffar du andra människor från hela världen. Det är ett riktigt trevligt kulturellt utbyte och en mångkulturell upplevelse med nattlivet i Phi Phi Island. En smältdegel av kulturer, medan de infödda är varma och vänliga.


The Reggae Bar Complex är det största nöjeskomplexet

Reggae Bar Complex fest och party på Koh Phi Phi Den största centrum för nattlivet i Phi Phi Island är The Reggae Bar Complex. Det ligger på Phi Phi Don Island vid Tonsai Beach ligger (se karta). Detta centrum för nattliv i Phi Phi Island är det hetaste nattklubbsvalet på ön. Det är inne, utomhus, och med fem barer och ett par biljardbord. Det är det perfekta stället att mingla och ha kul. Det känns nästan som du är i Karibien i denna händelsernas bar där stranden och vattnet omger dig. Dans hela kvällen, groove, och njut av de läckra drinkarna som serveras i baren. Eller varför inte en runda biljard. Nattlivet i Phi Phi Island har en internationell stämpel, så ta initiativ och tala med din granne i baren. Du kan upptäcka nya platser att snorkla, nya stränder som du inte visste om, eller han eller hon kan ha en bra historia att berätta om sin upplevelse på Phi Phi Island.


Carlito's i Phi Phi Don Village

Partyställen fest och party på Koh Phi Phi En annat bra partyställe på Phi Phi Island är Carlito's. Carlito's är det självklara valet för svenska turister.Det är visserligen inte bara svenskar här, men på nåt sätt lite av en samlingsplats för oss svenskar. Kanske hör du lite abba musik ur högtalarna här. I vilket fall kommer du höra garanterat bra musik i baren. Bra ös och festa ställe utan att bli för skränigt. Här kan du sitta med fötterna i sanden och dricka iskall öl eller cocktails. Alla njuter av nattlivet i Carlito på Phi Phi Island.


Tiger Bar och Hippy Bar

De två barerna som har öppet längst är nog Tiger Bar och Hippy Bar. Här dansar du till tidiga morgontimmar.


Apache Bar

Apache bar party på Koh Phi Phi Denna bar är väldigt populär bland lokalbefolkningen och har en enastående utsikt över Tonsai Bay. Musiksystemet är majestätiskt stort och ljuder väl. Biljardbord och tre stora TV skärmar i händelse av viktigt sport evangemang.


Phi Phi Sports Bar

Phi Phi Sports Bar är stället du hänger på när du vill titta på fotboll eller andra sport evangemang på Koh Phi Phi. Här råder en mycket vänlig atmosfär. Ofta har de Premier League med engelsk fotboll på TV, men även motorsport formel 1 och motorcykel race. Förståligt är ölen Chang populär i baren eftersom Chang sponsrar Everton laget. Här finns också biljardbord och en trevlig meny med hamburgare och andra västerländska rätter. Phi Phi Sports Bar ligger bredvid Hotell Phi Phi Banyan Villa och Hotell P.P. Palmtree Resort vid Ton Sai Bay


Partyställen Banana bar pubar fest och party på Koh Phi Phi

Ibiza Bar på Phi Phi Island

Ibiza bar har fått ett rykte om sig att vara stället som gäller då alla andra ställen börjar svikta framåt sena timmarna. Det ligger längst nere vid stranden Loh Dalum beach. Ett riktigt partyställe och kommer du hit runt 22:00 senast så får du se eldshowen som hålls här varje kväll. De har också berömda Pina Coladas här, kanske värt att prova.


Banana Bar på Phi Phi Island

Den enda baren som ligger på ett tak. Bara när du ser trappan upp inser du att du inte ska dricka för mycket så du kan komma ner igen. Bra DJ som spelar grym musik, allt från Ini rock, house, breaks och electro. Rimliga priser i baren. Trevligt ställe. Ligger i Tonsai village.


Partyställen pubar fest och party på Koh Phi Phi

Breakers Bar Phi Phi

Perfekta stället för dig som vill ta en bit mat och dricka några kalla öl och kanske få lite information från omvärlden om vad som händer i fotbollens värld. Bra stämning och perfekt som inledning på kvällen.


nattliv på Koh Phi Phi bucket

nattliv på Koh Phi Phi bucket
"Bucket party" i Ton Sai Beach. Se ovan bild vad spannen innehåller!Besökarnas egna tips & kommentarer om nattliv

Insänt av:
Sunken
Under bart, men ta det lugnt, mycket dricka,ps brudar,,,,,,,,,,,,

Skriv gärna ett litet tips eller kommentar om nattliv som andra kan läsa

Namn
Ditt tips/kommentar

Skriv kod
Skriv denna kod i fältet till vänsterHotell bungalow med pool i thailand.